Živá hudba na svatbu, firemní událost i veřejnou akci. Profesionální a spolehlivá skupina.

Recenze

Vaše názory k hudební a pěvecké produkci skupiny Vlasta a Pavla. Děkujeme a jsme vděční za Vaše názory a vyjádření spokojenosti.

Měřičkovi 27.11.19 - 11:40:53


Milý Vlasto a Pavlo, děkujeme Vám za vaše vystoupení při příležitosti narozenin. Vaši hudbu si všichni přítomní,(od 1 roku do 80 let), náležitě užili.Umíte zahrát písničky pro všechny generace, od dětí po seniory. Navodili jste vynikající atmosféru.Všichni se při hudbě a tanci skvěle bavili. Ještě jednou dík za Vaše profesionální vystoupení a možná bude v budoucnu příležitost se s Vámi opět setkat.

Naty 12.10.19 - 19:28:43


Vystoupení báječné,naprostá spokojenost!Pavlínka nádherný hlas,doporučuji všem!

Anna Pelinková 13.07.19 - 13:13:14


Vlastík a Pavlínka jsou prima lidé, výborní muzikanti, profíci a baviči, kteří jdou pořád s dobou a připravují stále nějaké novinky. Znám je už pár let a byla jsem moc ráda, ze si našli čas a zahráli na svatbě našich mladých. Vytvářejí bezva atmosféru, zahrají prakticky vše a dokáži i podržet, když se věci zkomplikují....A Pavlínky hlas je něco, co opravdu musíte slyšet!

Svatba Hejdovi - Krkonoše 15.6.2019 26.06.19 - 15:19:11


Duo Vlasta a Pavla je prostě skvělé! Jakmile Pavla začne zpívat a tančit tak je to něco neuvěřitelného :) K tomu ji bezvadně doprovází Vlasta. Byla to s vámi pecková jízda. Ještě jednou děkujeme za skvělou hudební show na naší svatbě v Krkonoších. Určitě se ještě uvidíme!

Maruška & Petr

Anna Přádová 24.06.19 - 11:42:15


Děkujeme za skvělý výkon na naší svatbě. Krásný zpěv, hudba, moderace a show jako vždy! Všem jste se moc líbili. Máme Vás rádi a těšíme se, až Vás zase někde uvidíme. Rozhodně doporučujeme :)

Vašek, Zdenka a spol.. 20.06.19 - 12:27:21


Slyšeli jsme Vás hrát a zpívat již několikrát a tak jsme rádi, že jsme se viděli i na svatbě dcery v Krkonoších. Opět skvělá muzika, zábava a ty ,,pecky,, na přání...ty neměli chybu :-) Takže i díky vám to byla super svatba. Děkujeme

Honza a Mona 26.05.19 - 19:49:52


Milí vždy usměvaví Pavlo a Vlasto, vaši hudbu jsme si na naši svatbě opět náramně užili, jako všichni naši hosté, opět jste nezklamali jako na žádné jiné zábavě, kde jsme Vás slyšeli. Dali jste nám na svatbě vše co jsme si přáli, děkujeme za nacvičení námi vybrané písničky na přání a doufáme, že ji využijete i při jiných příležitostí.Těšíme se opět na shledání a radostné chvilky s vámi.

Lubomír cirhan 605421950 14.10.18 - 4:42:44


Jo ste super doporučujeme všem

Honza a Danca Jircovi 02.10.18 - 18:13:30


Vlasta a Pavla byly dobrá volba pro kapelu na naší svatbu. Dokáží navodit tu správnou atmosféru a zapojit všechny do rytmu. Díky tomu byla po celou dobu naší svatby skvělá atmosféra a lidé se na parket jen hrnuli  . Děkujeme Vlasto a Pavlo

Repáňovi 25.07.18 - 10:26:33


Skvělý a profesionální výkon! Všichni svatebčané se ptali, kde jsme Vás sehnali, takže máte spoustu nových příznivců, kteří se ozvou, až budou shánět perfektní hudbu a zpěv.... Díky MR a MR

Věra Fritschová 17.07.18 - 9:19:32


Milý Vlasto,
moc Vám oběma děkujeme za úžasný večer pořádaný na oslavu našich společných narozenin, který jste odvedli na více než na sto procent. Díky Věra a Zdeněk Líbeznice

Hanka a šéf 09.07.18 - 17:43:22


Ahoj Vlasto a Pavlo!!!
Objednali jsme si Vás, protože jste nejlepší! Zahráli nám na svatbě našeho syna a byli super! Jsou prostě jedničky, Ještě jednou díky. Hanka a šéf. Pusu posílám.

Deniska Kolínská 25.04.18 - 20:02:10


Vlastu a Pavlu jsme měli na doporučeni a byli jsme velmi překvapení jak krásně spívaji a vytvářejí úžasnou atmosféru večera. Děkujeme moc a určitě budeme všem doporučovat. Manželé Kolínský

Marie a Tomas Belsanovi 22.03.18 - 10:39:43


Mily Vlastiku a mila Pavli,
Dekujeme Vam za nezapomenuteknou zabavu, krasnou hudbu a zpev na nasi svatbe s Tomikem. Jste sympataci, krasne zpivate a hrajete a vnesete uzasnou atmosferu. Prejeme Vam mnoho stesti a uspechu!

PS: Nase stesti jsme uz stvrdili dvema detmi :-)

Klimánkovi 29.01.18 - 11:08:03


Nádherné vystoupení, spousta srandy a zábavy. Vlasta je úžasný showman a Pavla má nádherný hlas. Děkujeme

Vopatovi 27.08.17 - 19:03:37


Milé hudební duo Vlasto a Pavlo, děkujeme za skvělou hudební párty na naší svatbě na Zámku Berchtold. Všichni jsme si hudbu moc užili a Vaše hraní bylo skvělé! Ještě jednou mnohokrát děkujeme a těšíme se na další hudební párty!

Novákovi - Masečín 04.08.17 - 12:28:26


Milí Vlasto a Pavlo. Jste opravdu super duo..:))) Sama jsem Vás zažila s manželem a oba jsme byli potěšeni.

Felcmanovi 20.06.17 - 15:17:45


Vlasto a Pavlo, moc Vám děkujeme za skvělé hraní na naší svatbě. Bylo to úžasné, o zábavu bylo celý večer postaráno. Všichni svatebčané si Vás pochvalovali. Moc za vše děkujeme!!! I za výbornou komunikaci a ochotu.

Krištofovi 20.06.17 - 11:08:38


Nejlepší DUO! Roztančí i netančící! Byli jste SKVĚLÝ! Děkujeme MOC, že jste byli s námi! Děkujeme, že jste právě nám věnovali Váš čas.. Vy dva jste byli nejlepší volba! Dobrá hudba dělá skvělou atmosférou.. hudba je základ a vy jste byli NEJLEPŠÍ

Novomanželé Krištofovi 20.06.17 - 11:03:37


Nejlepší DUO

Topolova 19.02.17 - 20:52:43


Na skupinu Vlasta-Pavla chodíme pravidelně tančit.Jsou to profíci,svoji práci dělají na maximum a jsou to super lidičky.Showmeni,vždycky odcházíme s manželem s velikým nadčením a za to děkujeme.

Petra 19.02.17 - 20:39:08


Na duo Vlasta&Pavla chodíme rádi a několikrát do roka :-) úžasná rodinná kapela, která dokáže z každé party....svatby a hudebního večera udělat show, na kterou se jen tak nezapomene :-* už se těším na moji svatbu s doprovodem Vlasty a Pavly ;-)

sofrarestaurant 13.12.16 - 9:19:59


Děkujeme za všechny hosty předvánočního večírku kteří jsou nadmíru spokojeni a již se těšíme na další spolupráci.Byl to úžasný zážitek a s radostí Vás budeme doporučovat.

Dominika a Roman 23.11.16 - 23:56:47


Naprosta spokojenost:) diky Vam nase svatba byla dokonala! Dekujeme moc!! Vsem maximalne doporucujeme:)
Dominika a roman

Monika S 19.11.16 - 18:44:02


Vlasta a Pavla je uzasna dvojka,ktera vyborne zpiva, venuji se lidem o prestavce, skvele vystoupeni. Pokud mohu, tak na ne moc rada chodim. Vsem moc doporucuji a verim, ze se nebudete nudit a budete se vyborne bavit, tak jako ja.Vlasto a Pajo moc dekuji za krasny vecer

Marek 16.11.16 - 15:49:01


Děkuji za krásné vystoupení.

Petra Kotová 15.08.15 - 9:02:12


Rádi bychom Vám poděkovali za super vystoupení na naší svatbě. Všem jste se moc líbili a byli spokojeni. Určitě Vás budeme doporučovat dál.

Zdeňka a Petr 31.07.15 - 12:05:35


Moc děkujeme za úžasný večer, kde jste udělali parádní atmosféru a všchni byli nadmíru spokojeni.

Fialovi 11.07.15 - 16:39:29


Vlasto-Pavlo těšíme se na další akci s vámi :) Nezkazíte žádnou srandu a roztančíte i netanečníka. Mnohokrát díky, že jsme vás poznali.

Pavel a Táňa 07.07.15 - 15:22:22


Ahoj Vlasto a Pavlo!
nejprve Vám musíme oběma nejen za nás s Tánou velmi poděkovat za skvěle odvedenou práci, ale i jménem všech zůčastněných (ke 30) hostům, kteří byli velmi spokojeni, výborně se bavili. Prostě jste byli nejlepší dárek k mým narozeninám. Budeme se těšit na další vaše akce!
DÍKY,DÍKY

Šrámkovi 27.06.15 - 15:09:59


Děkujeme Vám moc za úzasný zážitek na naší svatbě. Jsme nakonec rádi, že jsme nešetřili na živé kapele, protože to byla parádní atmosféra.

Venca 19.06.15 - 20:13:14


Vlasto a Pavlo děkujeme za super zážitek, prvně jsem si myslel že to bude něco jako Eva a Vašek :-) ale Vy jedete BOMBY. Jen tak dál. Good luck

Maurerovi 23.05.15 - 22:13:05


Děkujeme za profesionální výkon. Jsme moc rádi, že jsme zrovna na Vás dostali kontakt. Určitě budeme doporučovat dál.

Měřičkovi 18.04.15 - 13:10:07


Milý Vlasto, děkuji Tobě a dceři za profesionálně odvedenou práci. Jste sehraný! Všem se to moc líbilo. Jste skvělí. Ještě jednou díky

Přidat recenzi

Váš email:
Jméno:
Recenze: